[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Massage till din häst kan du beställa om du vill ha en genomgång av hästens muskulatur utan att den har några synliga besvär.
Det kan också behövas i samband med rehabilitering efter en skada eller sjukdomsperiod – rådgör med din veterinär innan du bokar en tid.

Om ni är ett tävlingsekipage eller tränar flitigt för andra ändamål kan det vara skönt för både häst och ryttare att få behandling regelbundet för hjälp med rörelsefrihet och balans.
Behandlingen innehåller ibland stretch och du får då även hjälp med att lära dig stretcha hästen själv om du inte har den kunskapen.

  • Första besöket tar ca. 1 1/2 timme.
  • Påföljande behandlingar tar 45 minuter – 1 timme.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”34″ img_size=”full”][vc_single_image image=”35″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”537″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][vc_single_image image=”538″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”539″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row]